top of page

Helskatin blogi.

Tervetuloa Helskatin blogiin! Blogitekstejä kirjoitan minä, eläinlääkäri Heidi Pietilä. Minulla on yli 15 vuoden kokemus kissojen sairauksien hoidosta, jonka ohessa olen perehtynyt kissojen käytösongelmiin ja hyvinvointiin. Helskatissa pyrin tarjoamaan ratkaisuja hyvinvointi- ja käytösongelmiin niin blogikirjoitusten kuin henkilökohtaisen konsultoimisen avulla.

Tarjoan apuani etävastaanoton muodossa kissanomistajille, jotka tahtovat ratkaista kissojen käytösongelmia nopeammin ja tehokkaammin asiantuntijan avulla. Lisätietoa Ajanvaraus-sivulla: https://www.helskatti.fi/ajanvaraus  

Lisäksi kissojen painonhallinta-asiat ovat lähellä sydäntäni. Helskatin kautta tarjoan ylipainoisten kissojen omistajille henkilökohtaista neuvontaa sekä verkkokursseja että ryhmävalmennusta. Ylipainoisille ja lihoamisriskissä oleville kissoille sopiva omatoiminen Jokakissan painonhallintakurssi on tällä hetkellä muutostöiden alla. Intensiivisempää ryhmävalmennusta (Paksun kissan kevyemmät tassut) järjestetään seuraavaksi syksyllä -24 - liity odotuslistalle!

Etsi
bottom of page