top of page

Palvelut & hinnasto.

Helskatin palveluihin kuuluu tällä hetkellä etäkäytösneuvontaa puhelimitse tai videoyhteydellä. 

 

Puhelinkonsultaatiot S ja M ovat tarkoitettu ensiavuksi akuutteihin käytösongelmiin (esim. äkillisesti ihmisiä kohtaan aggressiivinen kissa) tai sen arvioimiseksi tarvitseeko kissa käytösterapiaa vai (jatko)terveystutkimuksia.

Pidempään jatkuneisiin käytösongelmiin kuten kissojen välisiin tappeluihin tai vääriin paikkoihin virtsaamiseen suosittelen aina L tai XL -käytösterapiaa. Palvelun hinta on ilmoitettu kunkin palvelun kohdalla.

Luethan vielä sivun lopulta Miten etäkäytösterapia toimii?

UUTUUS! Helskatin verkkokurssi Jokakissan painonhallinta löytyy Suomalainen Monitaito -verkkokurssikaupasta. Tämä kurssi sopii kaikille kissanomistajille terveellisten ja kissalle luontaisten ruokintatapojen opetteluun sekä erityisesti lihomisen riskiryhmään kuuluvien, esim. leikattujen tai ruoalle persojen sisäkissojen omistajille.

S - puhelinkonsultaatio max 15 min

Tämä lyhyt puhelinkonsultaatio sopii palveluntarvearviointiin ja ensiavuksi 1 kissan 1 ongelmaan.

 

Annan yleisluontoisia neuvoja kyseiseen käytösongelmaan liittyen ja autan sinua päättämään olisiko syytä viedä kissa eläinlääkäriin (kenties jatkotutkimuksiin) vai varata aika pidempään käytösterapiaan.

 

Puhelinneuvonta ei sisällä tapaukseen tai potilaskertomuksiin perehtymistä etukäteen. Puhelinneuvonnan jälkeen en toimita kirjallisia ohjeita eikä siihen sisälly sähköpostitukea.

 

Hinta 30e

L - käytösterapia 60 min

Tämä palvelu sopii 1 kissan 1 käytösongelmaan.

 

Palvelu sisältää tapaukseen perehtymisen etukäteen, 1 tunnin videopuhelukonsultaation, kirjalliset ohjeet, 15 min kontrollipuhelun 1 kk kuluttua sekä sähköpostituen puheluiden välisen ajan.

 

Hinta 180e

M - puhelinkonsultaatio 15-30 min

Tämä lyhyt puhelinkonsultaatio sopii palveluntarvearviointiin ja ensiavuksi 1 kissan useampaan ongelmaan tai monikissatalouden käytösongelmiin.

 

Annan yleisluontoisia neuvoja kyseiseen käytösongelmaan liittyen ja autan sinua päättämään olisiko syytä viedä kissa(t) eläinlääkäriin (kenties jatkotutkimuksiin) vai varata aika pidempään käytösterapiaan.

 

Puhelinneuvonta ei sisällä tapaukseen tai potilaskertomuksiin perehtymistä etukäteen. Puhelinneuvonnan jälkeen en toimita kirjallisia ohjeita eikä siihen sisälly sähköpostitukea.

 

Hinta 50e

XL - käytösterapia 90 min

Tämä palvelu sopii 1 kissan useampaan käytösongelmaan tai monikissatalouden 1-2 käytösongelmaan.

 

Palvelu sisältää tapaukseen perehtymisen etukäteen, 1,5 tunnin videopuhelukonsultaation, kirjalliset ohjeet, 30 min kontrollipuhelun 1 kk kuluttua sekä sähköpostituen puheluiden välisen ajan.

 

Hinta 230e

Miten etäkäytösterapia toimii?

1. Laita sähköpostia info@helskatti.fi tai täytä alla oleva yhteydenottolomake ja kerro lyhyesti ongelmastasi sekä minkä palvelun haluaisit ja toiveesi ajankohdasta. Pääsääntöisesti teen käytöskonsultaatioita perjantaisin klo 9-15. Huomioi, että L- ja XL-konsultaation voi varata aikaisintaan noin viikon päähän, jotta sinä ehdit toimittaa esitiedot ja minä ehdin tutustua niihin.

2. Kun olemme sopineet ajasta lähetän sinulle laskun ja esitietolomakkeen.

3. Maksa lasku 2 pv sisään, muuten käytösterapia-aika vapautuu seuraavalle.

4. Täytä ja toimita esitietolomake viimeistään 3 pv ennen konsultaatioaikaa.

5. Lomakkeen saatuani lähetän sinulle linkin videopuheluun (Google Meets, kysy vaihtoehtoja ellei tämä sovi). Tarkista roskapostikansio ja ole yhteydessä info@helskatti.fi jos linkkiä ei kuulu.

6. Tapaamme videopuhelukonsultaatiossa. Mukana voivat olla kaikki halukkaat perheenjäsenet. Kissojen läsnäolo vapaaehtoista <3 Puhelussa teen esitietojen perusteella tarkentavia kysymyksiä ja kartoitamme teille sopivia konsteja käytösongelman ratkaisemiseksi. Puhelun lopulla sovitaan myös kontrollipuhelun ajankohta.

7. Puhelun jälkeen toimitan keskusteluun perustuvat yksilölliset ja yksityiskohtaiset käytösterapia ohjeet sähköpostitse pdf-tiedostona. Samaan ongelmaan liittyviä lisäohjeita saatte tarvittaessa sähköpostitse kontrollipuheluun asti.

8. Noin 1 kk kuluttua soitan teille sovittuna aikana. Kontrollipuhelussa käydään läpi mahdollisesti ilmenneitä ongelmia ja harkitaan tarvittaessa jatkotoimenpiteitä.

Miten etäkäytösterapia toimii

Asiakaspalautteita

Ota yhteyttä.

Kysy lisää tai tiedustele vapaita aikoja!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
logo_transparent_edited_edited.png
Kiitos viestistäsi! Vastaan 1-2 arkipäivän kuluessa.
bottom of page