top of page

Ajanvaraus.

Helskatin etäkäytöskonsultaatioon on toistaiseksi mahdollista varata aika vain sähköpostitse info@helskatti.fi tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Pääasiassa teen konsultaatioita perjantaisin klo 9-15 välillä. Mikäli perjantait eivät sinulle sovi, ole kuitenkin yhteydessä ja kerro toiveesi. Katsotaan saadaanko aikataulut sopimaan :)

 

Tarjoan varsinaista käytösterapiaa (L ja XL), jonka hinnoittelu perustuu ongelmien ja kissojen määrään sekä konsultaatioon varattuun aikaan. Lisäksi on tarjolla lyhyempiä puhelinkonsultaatioita (S ja M), joihin ei sisälly esitietoihin tutustumista eikä kirjallisia ohjeita. Niissä ei ole mahdollista perehtyä kunnolla tilanteeseen, vaan annan yleisluontoisia ensiapuohjeita.

Ks. tarkemmat tiedot: Palvelut & hinnasto.

Huom. En määrää mielialalääkityksiä tai muita reseptilääkkeitä etäkonsultaation perusteella, mutta voin antaa suosituksia ja keskustella kissaasi hoitavan eläinlääkärin kanssa tästä vaihtoehdosta, mikäli yhdessä (sinä, minä ja kissan oma eläinlääkäri) koemme lääkityksen tarpeelliseksi. Mielialalääkitys ei korjaa käytösongelmaa, vaan tekee kissan vastaanottavaisemmaksi käytösterapialle hankalissa tapauksissa.

Ota yhteyttä.

Kysy lisää tai tiedustele vapaita aikoja!

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest
Kiitos viestistäsi! Vastaan 1-2 arkipäivän kuluessa.
logo_transparent_edited_edited.png
bottom of page